TERMENI SI CONDITII 

Vizitarea si accesarea informatiilor prezente pe site-ul albastrui.ro implica acceptarea politicii de utilizare care vor detaliate mai usor. Va invitam sa cititi urmatoarele randuri pentru a intelege mai bine site-ului nostru. Am incercat sa descriem cat mai clar cum si de ce functioneaza site-ul pe care in momentul de fata il accesati.

 

SCOPUL SITE-ULUI ALBASTRUI.RO

Site-ul a fost realizat pentru a oferi vizitatorilor acces la informatii utile despre diferite produse (expuse in articole detaliate si impartite in categorii). Fiecare analiza prezenta in site-ul de fata implica ore de documentare online sau in unele cazuri teste personale.

Site-ul albastrui.ro nu vinde produse. Nu comercializam produse. Noi oferim doar recenzii si listari despre diverse carti si alte produse.

Site-ul este detinut de o persoana fizica si este inregistrat intr-un registrar romanesc, protejat de Legea nr. 677/2001 (pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, datele cu caracter personal ale persoanelor fizice nu se publica).

Site-ul este inregistrat intr-un program de marketing afiliere si foloseste unele unelte de marketing afiliat. Persoanele care viziteaza site-ul de fata si acceseaza link-urile, cumparand de la magazinele accesate, ne ofera noua posibilitatea de a primi un comision din partea retailerilor promovati in diverse articole. Persoanele care acceseaza link-urile ajuta in acest mod proiectul sa supravietuiasca. Site-ul functioneaza doar din aceste comisioane de afiliat.

Unele imagini de prezentare care pot fi regasite pe website-ul nostru sunt de asemenea in descrierile producatorilor parteneri din programul de afiliere in care suntem inscrisi. Alte imagini ne apartin noua.

Proprietarul site-ului se angajeaza in oferirea de informatii corecte. Depunem efort considerabil pentru a oferi informatii clare despre fiecare produs prezent pe site. Totusi, nu suntem responsabili pentru modificari ulterioare care pot aparea la magazinele partenere din programul de afiliere. Incercam sa tinem pasul cu acestea, motiv pentru care efectuam verificari constante ale produselor recomandate. Utilizatorul poate folosi articolele si informatiile prezente in ele din site-ul nostru cu titlu orientativ.  Articolele noastre au caracter informativ.

Site-ul albastrui.ro NU foloseste/inregistreaza/administreaza date cu caracter personal. Acestea nu sunt necesare deoarece noi nu comercializam produse. Cei care ne viziteaza site-ul pot studia recenzii ale unor produse considerate optime pentru anumite necesitati. Oferim vizitatorilor indrumuri catre locurile de unde pot cumpara produsele respective. Nu colectam date cu caracter personal. Nu trimitem newslettere si nu intreprindem campanii in acest sens.

Va rugam sa respectati munca depusa si sa nu imprumutati continut spre publicare in alte website-uri. De asemenea realizarea website-ului a reprezentat o investie personala. Respectati proprietatea asa cum si noi respectam munca celorlalte website-uri de specialitate. Credem ca este important ca efortul depus de oricine in realizarea unui articol recenzie merita respect. 

Site-ul albastrui.ro gazduieste link-uri si bannere promotionale care duc catre terte parti, magazine online, de unde utilizatorii pot cumpara diverse produse. Nu suntem responsabili pentru serviciile primite de acestia in site-urile vizitate. Totusi, vrem sa le oferim acestora acces la website-uri sigure si depunem efort considerabil pentru a stabili daca un magazin sau altul poate oferi experiente placute si sigure. In momentul in care utilizatorul ajunge pe site-urile respective, au posibilitatea de a accepta sau nu, cookie-urile site-urilor vizitate.

 

NOTA PRIVIND POLITICA SI PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Website-ul albastrui.ro si toti cei care participa la intretinerea lui trateaza protejarea datelor cu caracter personal cu maxima seriozitate. Chiar daca noi nu prelucram date cu caracter personal, intelegem importanta protejarii lor. Totusi, daca sunteti vizitator al site-ului nostru, sa stiti ca muncim din greu pentru a ne asigura ca aveti parte de o experienta pozitiva.

Tratam cu deosebita atentie datele si conversatiile avute cu vizitatorii. In acest sens recunoastem ca vizitatorii au, in temeiul Regulamentului UE 2016/679, urmatoarele drepturi:

  • Dreptul de a cere accesul la date

  • Dreptul de a cere rectificarea datelor

  • Dreptul de a cere stergerea datelor

  • Dreptul de a cere restrictionarea prelucrarii datelor

  • Dreptul la opozitie

  • Dreptul la portabilitatea datelor

  • Dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere – daca nu sunteti multumiti de raspunsul nostru in anumite situatii.

Aceste drepturi pot fi exercitate prin contactarea noastra, folosind una din retelele de socializare unde suntem prezenti. Totusi, reiteram mentiunea ca acestea sunt drepturi cu caracter general care se aplica in cazul in care site-ul albastrui.ro utilizeaza date cu caracter personal, ceea ce nu se intampla. Site-ul nostru nu are nevoie de datele vizitatorilor pentru a functiona deoarece nu intreprinde activitati in care acestea sa fie necesare.

 

Prezenta Politica de Protejare a datelor cu caracter personal si Termenii si Conditii de utilizare a site-ului au fost actualizate in luna ianuarie 2023. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica periodic aceasta pagina, pentru a reflecta modul cum activam sau pentru a implementa eventuale cerinte legale. Daca se vor face astfel de modificari, aceasta pagina va fi actualizata cu data ultimei schimbari. Daca doriti sa ne contactati cu intrebari legate de aceasta politica, aveti posibilitatea de a ne contacta pe unul din conturile noastre de socializare.

 

Vezi si: Politica Cookies

 

 

Shopping Cart
Scroll to Top