5 Feet Apart – La Cinci Pasi De Tine – Rachael Lippincott, Mikki Daughtry

In La Cinci Pasi De Tine, lui Stella Grant îi place să controleze – chiar dacă plămânii ei total scăpați de control au trimis-o inauntru si in afara spitalului cea mai mare parte a vieții. În acest moment, ceea ce Stella are nevoie să controleze cel mai mult este să se țină departe de oricine sau de orice ar putea trece de-a lungul unei infecții și să pună în pericol posibilitatea unui transplant de plămâni.

La cinci pasi distanță. Fără excepții. Singurul lucru pe care Will Newman vrea să îl controleze este ieșirea din acest spital. Nu-i putea păsa mai puțin de tratamentele sale sau de un nou studiu de medicamente clinice. În curând, va împlini optsprezece ani și atunci va putea să deconecteze toate aceste mașini și va merge de fapt să vadă lumea, nu doar spitalele sale. Va fi exact ceea ce Stella trebuie să stea departe. Dacă ar respira pe Stella, ar putea să-și piardă locul pe lista de transplant. Fiecare dintre ei ar putea muri. Singura modalitate de a rămâne în viață este să stai deoparte. Dar deodată, la 5 pasi nu se simte siguranță. Se simte ca o pedeapsă.

5 Feet Apart este o carte uimitoare care are multe părți care te prind. Contine pasaje interesante de tot felul: personaje uimitoare, text discriptiv, părți educative, un mesaj adanc.

În general, cred ca e o carte pe care ai citi-o de două ori. A avut un mesaj foarte bun și nu il poti pune jos din mana. E o carte care ti-ar place cu adevărat dacă ar exista o a doua carte care să continue povestea!

Shopping Cart
Scroll to Top